- گوشیهای جدید اکثرا طراحی تکراری دارند و فقط در زمینههای جزئی شاهد تفاوت بین آنها هستیم. در این میان کارل پی (همبنیانگذار وانپلاس) بعد از جدایی از وانپلاس، شرکت Nothing را راهاندازی کرد تا در حوزههای مختلف گجتهای جذابی را راهی بازار کند. جدیدترین محصول این شرکت گوشی Nothing Phone 1 است که از طراحی خاصی بهره میبرد. در این ویدیو به بررسی این گوشی جذاب میپردازیم.
مهمترین ویژگی این گوشی، طراحی بسیار جذاب آن است و در برابر گوشیهای دیگر این تفاوت به چشم میآید. پنل پشتی مبتنی بر شیشهی شفاف است که میتوانید کاور پلاستیکی قرار گرفته روی قطعات را ببینید. زیر این پنل شفاف تعدادی LED تعبیه شده که در زمانهایی مانند دریافت تماس یا نوتیفکیشن روشن میشوند. حتی برای نشان دادن میزان شارژ هم میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند.
متاسفانه در جعبهی این گوشی خبری از شارژر نیست و باید شارژر ۳۳ واتی را جداگانه خریداری کنید. این شارژر میتواند باتری ۴۵۰۰ میلیامپر ساعتی را در عرض ۷۰ دقیقه به طور کامل شارژ کند. ماژول دوربین این گوشی و طراحی بدنه تا حدی یادآوری آیفون است. نکتهی قابل توجه این است این گوشی بهخوبی در کیس محافظ آیفون ۱۳ پرو مکس قرار میگیرد. به طور کلی برای افرادی که طراحی گوشی اهمیت بسیار زیادی دارد، این گوشی میتواند یک انتخاب ایدهآل باشد.
باید بگوییم که انتخاب قطعات برای گوشی Nothing Phone 1 به صورت هوشمندانه انجام شده است. قلب تپندهی آن چیپست اسنپدراگون ۷۷۸G پلاس است که یک تراشهی ۶ نانومتری محسوب میشود. بازیهای سنگین مانند Call Of duty Mobile را میتوانید با این گوشی به راحتی و بدون نیاز به پایین آوردن فریمریت و گرافیک اجرا کنید.
گوشی Nothing Phone 1 با اندروید ۱۲ راهی بازار شده و رابط کاربری آن شباهت زیادی به اندروید خام دارد. یک گوشی میانردهی باکیفیت باید از نمایشگر مناسبی بهره ببرد و خوشبختانه در این مدل شاهد استفاده از چنین نمایشگری هستیم. اندازهی آن ۶.۵۵ اینچ است که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل بهره میبرد. بر روی نمایشگر گوریلا گلس ۵ تعبیه شده که میتواند دوام آن را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
در مورد دوربینهای اصلی باید بگوییم که برخلاف برخی گوشیهای اندرویدی، شاهد چند دوربین بیمصرف نیستیم و صرفا دو دوربین مفید مورد استفاده قرار گرفته است. دوربین اصلی و اولترا واید هر دو مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی هستند. عملکرد دوربین اصلی در کل خوب است و در محیطهای کمنور با استفاده از حالت شب، کیفیت عکسها به طور قابل توجهی بهتر میشوند. دوربین اولترا واید هم در محیطهای پرنور عکسهای بسیار خوبی ثبت میکند ولی در صورت کاهش نور محیط، کیفیت تصاویر به طور قابل توجهی کاهش پیدا میکند. گفتنی است با این دوربین اولترا واید میتوانید عکسهای ماکرو را هم ثبت کنید. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم قابل قبول ظاهر شده است.
در نهایت باید بگوییم که این یک گوشی بسیار جذاب و خاص است که برای قطعات آن هوشمندانه تصمیم گرفته شده. در این محدودهی قیمتی چندین گزینهی دیگر وجود دارد اما هیچکدام از آنها تا این حد خاص نیستند. باید ببینیم شرکت Nothing در ادامه به چه سمتی حرکت خواهد کرد. در مورد قیمت آن هم باید بگوییم که ارزانترین مدل این گوشی که از ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره میبرد، ۴۷۰ دلار قیمت دارد و با توجه به اینکه هنوز رسما راهی بازار ایران نشده، هنوز نمیتوانیم در مورد قیمت تومانی آن صحبت کنیم.
منبع وبسایت : دیجی کالا مگ